Hästtäcken & tillbehör

Hästtäcken och tillbehör

 

Hästtäcken -

Vi har stor variation av hästtäcken i butiken och vi jobbar för att få en bra bredd i olika prisklasser. Vi har märken som Shires, Weatherbeeta, HorseGuard, Waldhausen och till sensommaren 2016 även HorseWeare. Vill ni veta mer om vårt sortiment och priser var vänlig kontakta oss på mejl, telefon eller kom in i butiken. Kontakt information finner ni längst ner på sidan    

Hästtäcken - översikt & sammanställning

   
Hästtäcken med beskrivning Hästtäcken med beskrivning Hästtäcken med beskrivning Hästtäcken med beskrivning

Hästtäcken - Säsong

Hästtäcken - Fleece, Ull & Stalltäcken

Hästtäcken - Utetäcken

Hästtäcken - HorseWeare

Här har vi en del av vårt sortiment av Flug och Eksemtäcken. Vi har ett brett sortiment av olika täcken och prisklasser. Fler allternativ finns i butiken. Vi har allt från 0 gr regntäcke till 400 gr vitertäcke i olika slitstyrkor och prisklasser. Man kan välja mellan vanlig, halv eller helhals (finnd i både fast och avtagbar hals). Vi kommer under tidigt höst 2016 få in HorseWeare i vårt sortiment!
   

Hästtäcken - skötselHästtäcken - Beställa & få levererat hem?

Vi har idag ingen webbshop men har ändå en möjlighet att skicka våra täcken mot fraktkostnad. För att ta del av vårt utbud, om möjlighet inte finns att besöka butiken ta då kontakt via mejl eller telefon. Så hjälper vi dig på bästa sätt. Kontakt information finner ni längst ner på sidan.

Hästtäcken - Tvättning & Torktumla

 

Vi tvättar hästtäcken och schabrak/vojlockar. Det finns olika tvättar man kan köra med eller utan impregnering och vi torktumlar alltid alla täcken för det är där det mesta av pälsen försvinner.