// Defaults

{xWPscript_if("", "==", "", "

januari 1, 1970
", "", "")}
{xWPscript_if("", "==", "", "x1

januari 1, 1970
", "x2", "")}

// Style 2

// Style - Default3

 


 

 

januari 22, 2018

I jan-feb kampanjtidning hittar ni många bra erbjudande!

Att så fröer, vårda din sådd på rätt sätt och i slutändan få ett lyckat resultat med välväxta plantor kan vara knepigt. Här får ni lite tips och råd för en bra frösådd.

Här finner du en sammanställd information med några tips när du står inför att odla i din trädgård eller i krukor under sommaren.

oktober 12, 2017

Vad ska jag ge min häst? Hur vet jag att hästen får i sig vad den behöver?

För att lyckas med fågelmatningen bör du starta tidigt. Finns det foder hos dig så vänjer fåglarna sig runtomkring. Gråsparvar och/eller pilfinkar är de vanligaste fåglarna i tätbebyggda områden som stannar kvar i orten året om. Däremot på landsbygden är det vanligare med mesar och även pilfinkar som också stannar kvar året om.

Nu börjar det närma sig...... Falsterbo Horse Show mellan 8 - 16 juli så är det den självklara platsen att vara på för alla som är intresserade av hästar och ridning. Du finner ett fullspäckat program samt ett stort antal utställare. Givetvis är vi på Stallbyggen på plats för att erbjuda bra kampanjer och med hästkunnig och trevlig personal.

Om du har önskemål eller planer på att starta ditt eget odlingsland, är det mycket viktigt att ha insikt om jorden och hur den skall skötas. Allt från typen av jord, till gödsling och eftervård påverkar resultatet av din odling.

oktober 20, 2016

Namnet är nytt, men produkterna har samma höga kvalitet och energiinnehåll.....

september 19, 2016

Del 2. Produktinformation. Torsdagen den 8 december 2016 kl.18-21

Nu börjar det bli dags att njuta av resultatet efter vårens och sommarens arbete. Samla vänner och familj till skördefest och varför inte knytkalas så ni får möjlighet att njuta av varandras skördar.

Nu är det snart vår på riktigt! Våra utsädepotatisar från Stubbetorp kommer in under v. 10. Att kunna gå ut och skörda sina första egna potatisar är en känsla som man inte glömmer i första taget. Kunna få avnjuta en god gourmetpotatis till midsommar är inte heller helt fel.......

februari 24, 2016

Fibergi har funnits på den svenska marknaden i 30 år, har utmärkt sig som Sveriges första müslifoder. Idén kom från Irland och byggde på den tidens vetenskap. Nya Fibergi har tillkommit för att ta ett nytt grepp om den svenska marknaden. Fodret bygger på nya rön och på den utveckling som skett de senaste 10 åren. Marknaden har talat sitt tydliga språk där man söker utveckling.
Namnet Fibergi kommer av orden fiber och energi. Fibergis produkter är ej pelleterade. Müsliblandningen med lusernhack gör att hästarna tar längre tid på sig att äta, vilket gynnar salivutsöndringen - det i sin tur är positivt för nedbrytningen av fodret och ger en bra miljö i mage och tarm. Dammfria müsliblandningar där alla vitaminer och mineraler ingår. Du ser vad du ger!

Det är berikande att odla och att arbeta med trädgården. Hasselfors Garden har en historik sedan år 1603 där fokusen har varit och är att tillverka högkvalitativa jordar för yrkesodlare, anläggare och hemmaodlare. När vi plantera i rätt jord belönas det med prunkande trädgårdar där växterna blir kraftiga och blommningen en fröjd. Här presentera vi några av Hasselfors Nyheter......

Nu är det hög tid att tänka på våra härliga höns som ger oss så goda ägg. Många tar fram små kycklingar och det medför att man bör ha lite kunskaper inom detta området. Här kommer lite information om de olika hönsfoder som vi har........

februari 8, 2016

Är du intresserad av hästfoder och vill lära dig ännu mer?
Då är du välkommen till en intressant kväll ägnad helt åt detta ämne, torsdagen 3/3 kl.18.00-21.00.
Vi gästas av Agronom Annica Larsson från St. Hippolyt Sverige AB
Specialiserad på hästens matsmältningssystem bl.a
Annica kommer med mkt aktuell data om dagens och framtidens häst. Detta får man bara inte missa!
OBS! Anmälan görs till oss senast den 1/3.

februari 6, 2016

Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund rekommenderar våra pellets till sina kunder. Motiveringen är att kvaliteten är ovanligt jämn och hög, vilket är till nytta för både den som eldar och för alla sotare som värnar om värmesystemens effektivitet och bostädernas säkerhet.

Att kalka sin gräsmatta när sista snön smälter eller tidig vår är det många trädgårdsägare som glömt bort......

Här hittar ni några av Nelson Gardens favoritfröer som vi delar med oss av. Lite egenskaper och tips inför dessa utvalda produkter. Det är alltid roligt när man lyckas med sina odlingar.