Ridstövlar & tillbehör

Hästtäcken och tillbehör

 

Ridstövlar -

Vi har märken som Bocaj, Petrie och Mountain Horse hemma i sortimentet. Vi har även möjlighet att ta hem andra märken på stövlar, hör av er till oss om ni är ute efter någon speciell stövel.    

Ridstövlar - översikt & sammanställning

   
Hästtäcken med beskrivning Hästtäcken med beskrivning Hästtäcken med beskrivning Hästtäcken med beskrivning

Ridstövlar - Säsong

Ridstövlar - Mountain Horse

Ridstövlar - Bocaj

Ridstövlar - Petrie

Devonshire är en varm och vattentät stövel gjord i Nubuck läder som är perfekt höst/vinter stövel.  Vi har ett stort lager med olika storlekar på Mountain horses Sovereign och Venezia ridstövlar. Är en Klassisk elegant stövel gjord i Italienskt  läder som finns i svart och brunt. Är en klassisk kvalitéts stövel för dressyrryttaren. Petrie stövlarna har vi som beställingsvara.
   

Hästtäcken - skötselRidstövlar - Sovereign

Är en del av Mountain Horses Harmony Collection och är en mycket prisvärd kvalitéts ridstövel som finns i färgerna svart eller brunt. Är en stövel i mjukt och slitstarkt Premium läder. Har en kraftig YKK dragkedja. Dold resår baktill för en mer anpassad passform. Finns i olika skostorlekar, höjder och vidder. 

Ridstövlar - Venezia

Är en del av Mountain Horses Harmony Collection. Är en mycket prisvärd ridstövel som finns i färgen svart. Har en kraftig YKK dragkedja. Dold resår baktill för en mer anpassad passform. Finns i olika skostorlekar, höjder och vidder.