Djurboxar

Vi kan erbjuda dig en helhetslösning när det gäller djurboxar och stall för olika sorters djur. Vi har över 30 års erfarenhet av att rita på ombyggnationer samt nybyggnationer av ladugårdar och stall.

Vi kan hjälpa dig genom hela projektet. Allt från projektledning och uppbyggnad av ladugården till bra lösningar för foderfronter, liggbås och vattenkoppar. Helt enkelt en stallmiljö som ger dina djur ett så bra klimat som möjligt.

Djurboxar - olika lösningar

Vi har alla olika uppsättningar med djur och därmed så behöver flera gånger ladugården anpassas så att hela verksamheten tas med i beräkningarna. Vi hjälper dig att rita upp fungerande struktur där vi tar hänsyn till liggbås, kalvboxar och fodergrindar.

Djurboxar & stall efter djurens och dina behov

Du kan låta dina kor beta i din ladugård. En ko lägger och reser sig flera gånger per dag. Detta kan påverka de främre knälederna och leda till smärta i sådan utsträckning att kon väljer att stå upp istället. Det bästa är om djuren har god möjlighet att resa sig och röra sig så fritt som möjligt. Allt för att skapa så bra foderupptagning som möjligt samtidigt som man undviker att stressa djuren och riskera att påverka beteendecykeln. I förlängningen så kommer välmående mjölkkor ge högre mjölkavkastning vilket också i sin tur leder till ökad lönsamhet.

Djurboxar & speciallösningar

Allas behov är olika men flera av våra kunder önskar en viss placering för kvigor samt avsatt plats för kalvning. Samt genomtänkt planering för att göra utfodringen så effektiv som möjligt. Vi vet var det är viktigt att inte vara sparsam med ytorna och hur placeringen av vattenkoppar och foderbord placeras mest strategiskt.

Hur kan vi hjälpa dig?

Oavsett om du befinner dig på idéstadiet eller vill bygga om befintlig anläggning så bistår vi gärna dig med vår hjälp. Du är alltid välkommen förbi för att få hjälp och information.

Bildgalleri från en uppsättning hos nöjd kund