Stängsel

Vi har möjlighet att erbjuda dig olika typer av stängsel som passar för olika ändamål. Så oberoende om du behöver inhägnad eller uthägnad av djur eller ett nytt gårdsstaket eller varför inte gränsmarkeringar, så har vi rätt produkter för ändamålet.

Stängsel med Stolpar

Vi erbjuder försäljning av spetsade stolpar som är cylindersvarvade samt med fasad topp för att de med fördel ska bli enklare att slå ner i marken.  Stängslet skapar ett stilrent helhetsintryck. De finns i både tryckimpregnerat och som obehandlade stolpar. Om du önskar hjälp med beräkning och beställning av rätt antal stolpar till ditt stängsel så är du välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa dig på bästa sätt.

Stängsel i andra material

Vi har även möjlighet att erbjuda stängsel i andra material som exempelvis plast, järn och glasfiberstolpar. Val av material för dina stolpar avgörs självklart av vilka funktioner du önskar genom inhägnaden eller uthägnaden.  Vill du få svar på dina fråga eller veta mer om hur vi löst andra projekt så titta förbi i vår butik så hjälper vi dig gärna.

Stängsel och el

Söker du elstängsellösningar så har vi ett bra sortiment av elstängselsystem som finns för alla typer av djurslag. All tänkbar tillbehörsutrustning finns alltid i lager.

Bildgalleri med olika stängsellösningar