Benskydd och lindor

Benskydd – eQuick

Italienska eQuick tillverkar senskydd av material av hög kvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet. Skydden är anatomiskt formade för att passa runt senan och den skyddar mot skador samtidigt som den ger en hög komfort. Vi har inte alla eQuicks skydd hemma på lager, men titta gärna i produktkatalogen till höger så beställer vi hem det ni önskar!

Benskydd – Veredus

Står för hög kvalité och sitter som handen i handsken på hästens ben. Vi har Olympus, Carbon gel, Young jump och TR träningsskydden från Veredus.

Benskydd – övriga

Vi har olika benskydd från Horse guard, Jacson och Protector. Prisvärda skydd som passar lika bra på tävling som i vardagen.

Carbon shield boots-Veredus

Carbon Shield boots är en revolutionerande boots utformad för att ge ett säkert skydd för ballar och kotled. Carbon shield bootsen funkar i alla typer av grenar och på alla typer av underlag. Bootsen har den perfekta passformen då den är anatomiskt utformad och eliminerar risken för rotation.

Boots

Vi har många olika varianter på Boots både i naturgummi, PVC och neopren. Bootsen finns i olika färger och med/utan fårskinnsludd.

Equiline lindor

Equiline Sandownbandage är ett perfekt, slitstarkt ridbandage som säljs i två-pack. 165 cm antistat-behandlad fleece avslutas med 165 cm elastiskt bandage och har en kraftig kardborreknäppning. Finns i olika färger.

Lindor

Vi har stall- och ridlindor från Horse Guard och Equiline. Vi har även paddar i olika modeller och storlekar.

eQuick eShock FluidGel

eQuick eShock FluidGel Rear Black Velcro

Veredus save the sheep