Halsband & koppel

Hos oss finns det något för alla. Det finns ett stort urval av Hurttas fantastiska produkter, Alacs giftfria läderprodukter samt olika rullkoppel. Vi har mjuka hundhalsband, koppel och sele i alla former och färger, vår filosofi är att det ska finnas något för alla. Vi strävar hela tiden för att tillgodose våra kunders efterfrågan och därav kommer det in nyheter hela tiden på denna avdelning.

Hurtta:

Hurtta har otroligt hög kvalitet och väl genomtänkta produkter. Härliga färger som varieras i butiken.

Läder

Läder i alla former, mjukt älgskinn eller varför inte lammskinn med strass. Ni finner även det svensktillverkade Alac med deras fantastiska läder.

Övriga

Ni finner en bra sortering av olika varianter och material, neutrala eller ordentligt med färg. Vi har även ett brett utbud av Sprengers hundlänkar av bästa kvalitet.

Halsband

Hundhalsband hittar ni i en mängd olika varianter och material. Sortimentet varierar men många klassiker och godbitar finns alltid hemma.

Koppel

Ni kommer att hitta mängder av varianter på koppel hos oss. Läder eller nylon, retrieverkoppel, utställningskoppel, tvillingkoppel, korta eller långa.

Flexikoppel

Hos oss finner ni många olika varianter och färger på flexikoppel, med tillbehör som underlättar promenaderna.

 

Vi varierar konstant vårt sortiment i butiken. Här nedan finner ni ett litet urval av vad som finns.

Globus Nithalsband

Läs mer

Globus Nithalsband

Ett tufft halsband från Globussport i läder med nitar. Finns fler varianter i butiken.

Läderhalsband

Läs mer

Läderhalsband

Läderhalsband från Alac eller Mitzo mm. i svart & brun. finns med silver eller mässingspännen. Fler typer av läderhalsband i fler färger finner ni i butiken.

Läder Koppel

Läs mer

Läder Koppel

Läderkoppel från Alac eller Mitzo mm. i svart och brun. Finns med silver eller mässingspännen. Fler typer av läderkoppel i fler färger finner ni i butiken.

Nobby Crystal

Läs mer

Nobby Crystal

Ett supermjukt halsband i konstläder med äkta Swarowski-kristaller. Finns i färgerna fuchsia, ljusrosa, ljusblå, blå och grå hemma i butiken.

Nossele

Läs mer

Nossele

En nossele som underlättar promenaden och du får hunden med dig utan dragkamp.

Tre Ponti Sele

Läs mer

Tre Ponti Sele

Super smidig och enkel sele för de mindre hundarna som finns i olika färger.

VGW Sele

Läs mer

VGW Sele

En sele som underlättar promenaden och samtidigt lär hunden att inte dra genom att knäppa fast kopplet framtill istället för på ryggen.

Flexi Koppel

Läs mer

Flexi Koppel

Rullkopplernas koppel. Med 3 års garanti och en mängd olika tillbehör är detta ett perfekt koppel för alla dina promenader.

Ezy Dog Promenad/Bilsele

Läs mer

Ezy Dog Promenad/Bilsele

Den ultimata selen med en enkel bälteshållare som passar i alla bilar. Du kan smidigt gå från promenaden direkt in i bilen, utan att behöva byta sele.

Hurtta Casual River

Läs mer

Hurtta Casual River

Hurtta Casual halvstryp i färgen river med reflex och skön vaddering. Vi har alltid mins 4 olika färgsättningar hemma på lager av hurttas sortiment.

Hurtta Casual Ljung

Läs mer

Hurtta Casual Ljung

Hurtta Casual repkoppel med reflex i färgen ljung.

Hurtta Casual Aska

Läs mer

Hurtta Casual Aska

Hurtta Casual Y-sele i färgen aska är en fröjd för ögat. Perfekt passform med skön vaddering och reflex.