Hjälmar och säkerhet

Våra varumärken

Alla våra ridhjälmar har den nya VG1-märkningen. Våra märken på ridhjälmar är KEP, OneK, Charles Owen, Equipage, Uvex, Jacson och Hansbo. Säkerhetsvästar har vi från Karben, Dan rider, Horse Life och Treadstone.

KEP

Är en hjälm som är tillverkad med största omsorg, allt för att du som ryttare ska kunna få en hjälm som är både säker och riktigt snygg. Kep Italia har under många år tillverkat några av marknadens mest framträdande hjälmar och de används flitigt av ryttare, från världseliten till hobbyryttaren. Designen för KEP hjälmarna ger en känsla av stil och funktionalitet tillsammans med enastående säkerhet och komfort. KEP hjälmarna kommer i två olika storlekar på ytterskal, Medium eller Large. Man anpassar storleken genom att fästa i en innerpad. Mediumskalet passar till innerpad 51 – 58 och Largeskalet till innerpad 59 till 62. Du väljer också om innerpaden ska vara oval eller rund, allt för maximal passform!

OneK

Är en hjälm med mycket bra passform som har hög komfort, är välventilerad och har en estetiskt tilltalande design. Hjälmen bygger på två olika grundskal M och L. Med en avtagbar liner inuti hjälmen kan man enkelt anpassa storleken från XS-XL.

Charles Owen

Har vi hemma i modellerna Leather look, YR8 Sparkling, V8, Wellington classic. En stilren hjälm som passar de flesta.

Uvex

Har optimal passform då den är ställbar. En mycket bra ventilerad hjälm med hög säkerhet.

Equipage, Jacson, Hansbo

Mycket prisvärda hjälmar för den som vill ha en säker hjälm, men inte lägga för mycket pengar på den.

Säkerhetsvästar

Vi har säkerhetsvästar i alla storlekar från Karben, Dan rider, Horse Life och Treadstone.