Kattfoder

Kattfoder

Hos oss hittar ni ett fullsortiment av Royal Canins och Iams kattfoder i så väl torrfoder som våtmat. Nytt på Stallbyggen är Bozita och Four Friends! Vi har även några övriga torrfoder och burkmat i vårt sortiment. Många andra varumärken så som Eukanuba, Orijen med fler finns att beställa hem för er som önskar. Kontakta oss gärna på info@stallbyggen.se alt 0456-10401 så kollar vi upp om vi kan ta hem just ditt foder!

Royal Canin

Vi har ett helt komplett sortiment av Royal Canin kattfoder. Alla sorter inom torrfoder och våtfoder för fackhandel. Högsta kvalitet och forskningsbaserat.

Iams

Hos oss finner ni ett brett utbud av Iams kattfoder. Så väl torrt som vått. Förmånligt stämpelkort finner ni på Bonuscard.com (varje köp registreras i butik).

Four Friends

Ni hittar Stora delar av Four Friends kattfoder hos oss. Ett spannmålsfritt foder med hög kötthalt och bland annat Aloevera i.

Acana

Acana kattfoder har vi en del av sortimentet hemma. Vi får snabbt hem den sort du önskar om den inte redan finns i butiken.

Bozita

Bozita ett svensktillverkat kattfoder. Finns både som torrfoder och våtfoder. Noga utvalda råvaror med hög smaklighet och genomtänkt sammansättning.

Övriga

Vi har Bästis och Frank’s Kattafor i olika förpackningsstorlekar till ett förmånligt pris. Våtfoder på burk varierar vad som finns hemma.